דלורית

דלה בקלוריות חזקה בבריאות

נקראה בהתחלה "מיני דלעת" או "דילעית". כשמבשילה קליפתה הופכת מכתומה לירוקה וטעמה למתוק ואגוזי.
לדלורית ערך קלורי נמוך לצד ערך תזונתי גבוה, בהיותה מקור לנוגדי חימצון, סיבים תזונתיים, ויטמינים (בעיקר ויטמין A וויטמין C) ומינרלים.
את בשר הדלורית אפשר לאכול כתוספת נהדרת לכל ארוחה, בתבשילים ובמרקים, וניתן אף לקלות את גרעיניה ולהנות גם מהם.
רוצים לקבל גם סל עד הבית?
מוזמנים ליצור איתנו קשר ונחזור בהקדם.
מאשר קבלת הצעות במייל!
רוצים לקבל גם סל עד הבית?
מוזמנים ליצור איתנו קשר ונחזור בהקדם.