אפונת שלג

מהתרמיל ועד הזרע
צמח המכונה גם אפונה סינית על רקע הפופולאריות הגבוהה שלו במטבחים רבים במזרח הרחוק.
זן עדין, מתוק ופריך וגם עשיר בוויטמינים (A ו-C), בברזל ובאשלגן.
באפונת שלג נאכלים התרמילים והזרעים כאחד. היא טובה כפי שהיא, טרייה, וגם כחלק מסלטים, ומתאימה להקפצה, לחליטה ולבישול. נוח לשלב אפונת שלג בפסטות, במאכלי אטריות אסיאתיים ובתבשילים שונים.
רוצים לקבל גם סל עד הבית?
מוזמנים ליצור איתנו קשר ונחזור בהקדם.
מאשר קבלת הצעות במייל!
רוצים לקבל גם סל עד הבית?
מוזמנים ליצור איתנו קשר ונחזור בהקדם.