שורש סלרי

גמישות קולינרית
כמו עלי הסלרי, גם שורש הסלרי הוא אחד ממיני הכרפס ממשפחת הסוככיים.
שורש הסלרי קל לעיכול, עשיר מאוד במינרלים (סידן, נתרן, ברזל, אשלגן, מגנזיום, אבץ) ובוויטמין B.
השורש נאכל טרי, בפני עצמו כשהוא חתוך למקלונים, או כחלק מסלט. הוא גם נחלט, מוקפץ, או מבושל, מצטרף לתבשילים שונים, למרקים ולפירה. ניתן אפילו למצות ממנו שמן לתיבול.
רוצים לקבל גם סל עד הבית?
מוזמנים ליצור איתנו קשר ונחזור בהקדם.
מאשר קבלת הצעות במייל!
רוצים לקבל גם סל עד הבית?
מוזמנים ליצור איתנו קשר ונחזור בהקדם.