קולרבי

מטפאס ועד ממולא
בעברית הוא כרוב הקלח ומשפחתית הוא מהמצליבים.
מרובה ויטמינים, בעיקרC  ו-B, ומינרלים כסידן, אשלגן, ברזל ונחושת. נוגדי החמצון שבו נחשבים יעילים נגד מחלות סרטן, בעיקר מסוגי השד והמעי הגס. בנוסף, הוא מכיל שפע סיבים תזונתיים.
הקולרבי מצוין כמנת טפאס, אפוי בתנור או צלוי בגריל, וגם חי בסלטים, או מוחמץ. הוא משתלב יפה בתבשילים, במאפים ובפשטידות, וכדאי לדעת, מתאים מאוד גם למילוי.
רוצים לקבל גם סל עד הבית?
מוזמנים ליצור איתנו קשר ונחזור בהקדם.
מאשר קבלת הצעות במייל!
רוצים לקבל גם סל עד הבית?
מוזמנים ליצור איתנו קשר ונחזור בהקדם.