סלרי

לנצל כל חלק
מכונה גם כרפס ריחני, קרוב של הפטרוזיליה והשומר במשפחת הסוככיים. נאכל על חלקיו השונים: הגבעולים, העלים, הזרעים והשורש – אליו נתייחס בנפרד.
הסלרי מכיל ויטמינים (בעיקר A ו-C) ומינרלים (ברזל, סידן, נתרן, מגנזיום, אשלגן). הוא יעיל בהורדת לחץ הדם, בשיפור זרימת הדם, בחיזוק העצמות ועוד.
עלי הסלרי הולכים מצוין בסלטים טריים (וולדורף!), או כתוספת במנות מוקפצות. הגבעולים יכולים להיות נשנוש בריא, כשהם חיים, או להצטרף לתבשילים ולמרקים. הזרעים משמשים לתיבול וגם להפקת שמן.
רוצים לקבל גם סל עד הבית?
מוזמנים ליצור איתנו קשר ונחזור בהקדם.
מאשר קבלת הצעות במייל!
רוצים לקבל גם סל עד הבית?
מוזמנים ליצור איתנו קשר ונחזור בהקדם.