שמיר

עשב תיבול עם אופי
היא נקראת כך על שום פרחיה דמויי האלמוגים, ומכונה גם כרובית איטלקית, על שום מוצאה. טעמה עדין מזה של הכרובית, ומזכיר מעט טעם ברוקולי.
בדומה לברוקולי, היא עשירה בוויטמיני C ו-K, בברזל, בסידן ובנוגדי חמצון, ובכך מועילה במניעת סרטן מסוגים מסוימים ומחלות לב.
כרובית אלמוג נאכלת לאחר שהיא נחלטת במים, מאודה, מבושלת, מוקפצת, או מטוגנת. השימושים בה דומים לאלה הנעשים בכרובית ובברוקולי.
רוצים לקבל גם סל עד הבית?
מוזמנים ליצור איתנו קשר ונחזור בהקדם.
מאשר קבלת הצעות במייל!
רוצים לקבל גם סל עד הבית?
מוזמנים ליצור איתנו קשר ונחזור בהקדם.